شیرینی نخودچی

 

شیرینی نخودچی

موادلازم

آردنخودچی:300 گرم

آردگندم:100 گرم

روغن جامد:150 گرم

پودرقند:150 گرم

تخم خرفه برای تزیین

هل مقداری

اول روغن وپودرقندروباهم مخلوط میکنیم

بعدهردوآردراباهم مخلوط والک میکنیم

بعدهمه موادروباهم قاطی میکنیم وبهش کمی هل میریزیم هرچی بیشتربهتر

بعدفرمون روروشن میکنیم

ودرقالب فرمون کاغذروغنی میاندازیم وقالب میزنیم وروش تخم خلفه میریزیم بعددرفرمیذاریم بادرجه 150 به مدت 20 الی 25 دقیقه میپزیم

بعدازپخت میگداریم کاملا سردبشه بعدازسینی جدامیکنیم

 

 

تنهافوت کوزه گری این شیرینی اینه که زیادورزش ندی

 

 

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه  


 

 

/ 28 نظر / 2912 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اشیونه ندا

سلام من یه بار درستیدم خشک در اومد چرا؟

دریا نفس

وااااااااااااااااااااااااااااااای من عاشق شیرینی نخود چی هستم اینقد دوس دارم درست کنم!

الهام

سلام یه سوال فنی من شیرینی نخودچی زیاد درست کردم(سه چهار بار[چشمک]) تو دستورم این بود که 24ساعت خمیر رو استراحت بدم همه همونجور که شما گفتی به اضافه 24ساعت استراحت ،انجام دادم ولی بازم موقع قالب زدون یا منتقل کردن به سینی فر وحتی بعد پخت و خنک شدن موقع جدا کردنش کمی دور شیرینی ها خورد میشه قالب هامم از همیناس که مخصوص شیرینی نخودچیه چیکار کنم تر و تمیز تر در بیاد

مهسا

سلام. من شيريني نخودچي پختم. تهش سوخت ولي روش شل بود و نپخته بود. تازه بعدش هم خشك شد. همه نسبتها رو رعايت كردم. لطفا بگين مشكل كارم كجاست؟باهمزن همه رو مخلوط كردم

ضیافت

سلام عزیزم سال نو رابهت تبریک می گم امیدوارم سال پر برکتی پیش رو داشته باشی

مرجان

یادش بخیر این شیرینی ها رو بچه که بودم خیلی دوست داشتم...یه پیشنهاد اگر خواستی برای تزئین روشون دسر شکلاتیه فیت و فان بریز... به نظرم خوب می شه

سارا

من عاشق شیرینی نخود چی هستم خیلی شیرینی خوش مزه ای هستش

کدبانو

با تشکر از مطالب خوبتون میخواستم بدونم به جای روغن جامد می شه از کره استفاده کرد؟ طعمش خوب میشه؟

زیبا

وای که دهنم آب افتاد. من عاشق شیرینی نخودچی هستم. خیلی ممنون که طرز تهیه شو قرار دادی. فردا می رم مواد لازمشو تهیه می کنم و درستش می کنم. انشاالله که خوشمزه از آب دربیاد.