شارلوت انبه وآناناس

 

 

 

مواد لازم.
تخم مرغ 3 عدد
شکر 180 گرم
آرد سفید 75 گرم
آرد ذرت 75 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

اسانس لیمو چند قطره
آناناس حلقه ای 1 قوطی بزرگ (850 گرمی )
زلاتین 12 ورزق
لیمو 1 عدد
اب اناناس یا انبه 250 میلی لیتر
انبه نصف 1 عدد
خامه 600 گرم
ماست 300 گرم
کمپوت نارنگی یا هلو .اگر در دسترس بود 1 قوطی
............................
طرز تهیه
1.فر را روی درجه 180 بگذارید
2 کمپوت اناناس را توی ابکش ریخته تا اب اضافه اون بره(اب اناناس رو توی کرم لازم داریم )
3. کمپوت نارنگی یا هلو و یا گیلاس رو هم توی ابکش ریخته تا اب ان گرفته بشه
4.قالب کیک 26 سانتی را انتخاب کنید و فقط کف قالب را چرب کنید و کاغذ بندازید دور قالب چرب نشه
5 تخم مرغ ها +130 گرم از شکر +3 قاشق غذا خوری اب جوش و اسانس رو با همزن برقی بزنید تا کف کند و حجمش چند برابر شود...سپس مواد خشک (ارد سفید و ارد ذرت +بکینگ پودر ) را با هم مخلوط کنید و الک کنید و به مایع بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه و توی قالب ریخته و توی فر گرم شده به مدت 25 دقیقه بگذارید تا بپزد بعد از پخت بگذارید خنک بشه و از وسط ب دو نیم تقسیم کنید
6.توی ظرف نیم دایره ای رو با قلمو چرب کنید و توش را سلفون بندازید و اناناسهای اب گرفته رو طبق شکل توی ظرف کنار هم چیده .. و وطس اناناسهارو یک تکه نارنگی و یا 1 تکه از کمپوت گیلاس رو بگذارید ..یا بدون این کمپوتها میتونیم با کرم پر کنیم.
7.زلاتین رو توی اب سرد بگکذارید تا حل بشه
8. اب لیمو رو گرفته و و توی ظرفی ریخته به همرا 100 میل از اب اناناس و انبه رو روی حرارت بگذارید تا چند تا قل بخوره ..و از روی حرارت برداید و سریع میکس کنید و تا داغ هست زلاتین رو بهش اضافه کنید.و بگذارید کمی خنک بشه و بعد ماست رو به این مواد اضافه کنید
9 اگر خامه شما شل هست باید کمی بزنید تا سفت بشه ..اگر از خامه سفت استفاده میکنید (پگاه مثلا )احتیاج به زدن نداره .
10 شکر را به بیقیه اب اناناس اضافه کنید و با خامه و بقیه کمپوت نارنگی ها و کرم ماست و انبه مخلوط کنید
11. این کرم رو بگذاردی تا کمی خودوش بگیره ..مثل ماست بشه و بعد نیمیش رو روی اناناسها ریخته . قسمت رویی کیک رو روی کرم گذاشته و گکمی با دست فشار میدهی تا گود بشه و بعد بییقه کرم را ریخته و بعد تکه بعدی کیک رو میگذاریم کرم ..و روشو با نایلون پوشش میدهیم و توی یخچال به مدت حداقل 4 ساعت قرار میدهیم..
وبعد بر میگردونیم و دوروشو با خامه تزئین میکنیم..طعم خیلی خوبی داشت ..نرم و خوشمزه
شما میتونید از هر کرمی که دوست دارید استفاده کنید

 

 

 

 

 

 

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه


 

 

/ 22 نظر / 3325 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مروارید

23 شاخه گل مریم برات میفرستم از امروز هر روز یکی از اونارو بردار میخوام وقتی تموم شد بدونی که من اولین کسی بودم که گفتم [گل]گل من تولدت مبارک[گل]

شیدا مامان کیمیا

يادت نرود اينجا كسي هست كه به اندازه ي تمام برگ هاي رقصان پاييز برايت ارزوهاي خوب دارد! يلدايت شيرين و پر بار باشد...یلدایتان مبارک[گل]

کوزه گر

سلام دوست عزیزم یلدا مبارک[گل].

شهاب

هر کاری تو زندگیت انجام بدی ناچیزه . . . ولی خیلی مهمه که انجامش بدی چون غیره تو کسی انجامش نداده مثل وقتی که یکی پا تو زندگیت میذاره , و نیمی از تو بهت میگه آمادگیشو ندارم و نیمه ی دیگ ات میگه . یه کاربکن تا ابد مال خودت باشه

هدی

سلام کدبانوی عزیز مطالبتون میتونه واسم مفید باشه پس با اجازتون لینکتون کردم [شوخی]

الی گولو

سلام وفای گلم دلم برات تنگ شده بود عزیزم .این پستت خیلی شیکه دست تو و بهار عزیز درد نکنه با این آموزش عالیتون [ماچ]

هانیه

چه خوشگله این .... مرسی کدبانو

مرجان

دسرهای fit&fun دو دقیقه ای آماده میشن فقط کافیه پودرشون رو با دو لیوان آب سرد مخلوط کنی همین امتحانشون کن حتما.چند طعم متفاوت هم داره من خودم شکلاتیش رو خیلی دوست دارم[قلب]

shakiba

به به چه کردی خانومی.خسته نباشی عزیزم با یه پست خاص و خوشمزه آپــــم خوشحال میشم بهم سر بزنی.