کیک اسفنجی

دوستهای خوبم این طرزتهیه کیک اسفنجی هستش که پایه تموم کیک های خامه ای هستش امیدوارم درستش کنین ولذتش روببرین

 

موادلازم:

 

تخم مرغ:6 عدد

آرد:225 گرم یا 2 پیمانه و1 ق س

شکر:220 گرم یا1 پیمانه و1 ق س

وانیل:کمی

بگینگ پودر:1 ونیم قاشق چایخوری

آب جوش: 2 قاشق سوپخوری

 

طررزتهیه:

فرراباحرارت 180 درجه گرم کنید قالب گرد25 سانتی روباکاغذروغنی بپوشانید

آردوبگینگ پودرراباهم الک میکنیم

وتخم مرغ هاراباهمزن برقی میزنیم تاسفیدوپوک شود

 

 

بعدش شکررابه تدریج اضافه میکنیم بعدازهرباراضافه کردن خوب هم میزنیم

 

 

 ودرنهایت آبجوش وآردالک شده رواضافه میکنیم به طوردورانی مخلوط میکنیم ودرون قالب ریخته به مدت 25 دقیقه درفرقرارمیدهیم

 

 

 

 

 

نوش جونتون

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه

 

 

/ 11 نظر / 92 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هستی مامی پارسا عسلی

مرسی وفا جونم خیلی گلی.من پیمانه ندارم به جاش از لیوان استفاده کنم همین اندازه ها میشه؟بعد لیوانم از این مارک های لومینارک هستش که باریک و بلنده و با پارچش تو یه جعبه هس 6 تاییی.حالا اگه میشه بهم بگو با این لیوانا اندازه اش چقدر میشه عزیزدلم . خیلی ممنونم ازت. بازم مثل همیشه به من لطف داری. منتظر جوابت هستم.

نوا

[تایید][خوشمزه][قلب] وفا جون اپم دوست داشتی بهم سر بزن.

آرزو

دستت درد نکنه عزیزم[گل][گل]

mahnaz

[چشمک][خوشمزه][تایید]

عسل

حتما درستش م کنم!!! ولی فکر کنم باید شکر رو 125 گرم می نوشتید درسته!؟

خانجون

سلام. چه كار خوبي كردى اندازه ها را اين جوري نوشتي. كيكت هم 20[ماچ]

اناهیتا

سلام بانو ... من همیشه فکر میکرم برای درست کردن کیک اسفنجی باید زرده و سفیده تخم مرغ را جداگانه به هم بزنیم... اینجوری که زرده و سفیده با هم زده بشه .. بوی تخم مرغ نمیمونه.. یا اینکه اینقدر پف میکنه که اسفنجی بشه؟ ممنونم از شما.... خدانگهدارتون

عالی بود

فریبا

سلام این دستور روغن نداره ؟

الهام

سلام ببخشید چه اردی باید استفاده کنم