خاگینه هویج

 

من این خاگینه روخیلی دوست دارم خیلی خوشرنگ هستشخوشمزهوبرای مهمونی خیلی خوبه

این دستورروبرای دوست خوبم میزارم که ازم خواسته بودن پس بریم

 

 

موادلازم:

6 عددهویج معمولی یعنی نه بزرگ باشه نه کوچک

5 یا6 عددتخم  مرغ بستگی به بزرگی وکوچکی تخم مرغتون داره

2 قاشق غذاخوری سرپرآرد

1 قاشق چایخوری به نسبت سرپربگینگ پودر

زنجفیل:1 قاشق چایخوری

نمک  خیلی کم

 

موادمیانی:

گردو

گل

دارچین

 

برای شربت:

1 لیوان شکر

نصف لیوان آب

 

1 لیوان شکرروبانصف لیوان آب میذاریم بجوشه

بعدش میاییم هویجهارورنده میکنیم

 

 

بعدش میاییم نمک وآردوبگینگ پودروزنجفیل رابهش اضافه میکنیم

 

 

بعدش به این شکل درمیاد

 

بعدش تخم مرغهاروتوش میشکنیم

 

 

کامل باهم مخلوط میکنیم

 

 

بعدروغن توی ماهیتابه میریزیم وموادرونصف میکنیم نصفش روبادست توی ماهیتابه پهن میکنیم نصفش رونگه میداریم

 

 

 

بعدش موادمیانی رویکی یکی اضافه میکنیم یعنی لایه به لایه اول گل محمدی

 

 

لایه بعدی دارچین میریزیم

 

 

لایه بعدی گردوهاروکه کمی خردکردیم رومیریزیم

 

 

بعدش هم نصف موادی که نگهش داشته بودیم رومیریزیم

 

 

بعدکامل شدن میشه این مدلی

 

 

بعدش درش رومیزاریم میره روی اجاق گازمثل کوکو

یامیتونین بزارینش توی فرباحرارت 180 درجه حدود30 دقیقه تا45 دقیقه

 

من روی اجاق گازپختم وبرای اینکه روش هم طلایی بشه چنددقیقه ای توی فرگذاشتم که روش هم طلایی بشه

 

 

بعدش کمی که ازحرارت افتادبهش شربتش رواضافه میکنیم ودوباره میره روی گازودرقابلمه هم یادتون نره بزارین چون خرابکاری میشه همه جای اجاق گازتون کثیف میشه(شربت روکه ریختین دوباره اجاق گازروروشن میکنین تاشربت به خوردش بره)

 

 

بعداینکه شربتش روهم ریختین وگذاشتین کامل کامل بکشه یعنی کمی ماهیتابه روتکون بدین میبینین که شربتی وجودنداره

بذارین کاملاخاگینه تون سردبشه بعدش سینی روماهیتابتون بزارین وروی سینی بذارین وهرمدلی که خواستین برشش بدین

 

 

 

 

نوش جان

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه

/ 46 نظر / 371 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمیرا

سلاااااااااااااام خیلی ممنون طرز تهیه خیلی خوب توضیح داده شده و همچنین عکس هایی که مرحله به مرحله گذاشتین توش. خیلی عالیه. حتما می پزمش گل خانم. سمیرا ارادتمند شما هستم از تبریز

maryam

سلام ميشه با نصف مواد هم درست كرد يا نه؟!؟! در ضمن ممنون از وبلاگ خوبت [گل]

فاطمه

عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود

مهسا

سلام، خیلی ممنونم از آموزش عالییییییییییییییی که دادین. هر دفعه درست می کنم کلی دعاتون می کنم. شاد و موفق باشی دوست عزیزم [قلب]

الهام

هانیه جون عزیز ممنون از توضیحاتت لطفا ناگت مرغ را هم اموزش بده همیشه شاد شاد باشی وخدای مهربون مانی وهستی را عاقبت بخیر کنه الهام هستم ارادتمند شما از رشت

نسرین

سلام خانوم تبریزی. ممنون از دستور خاگینه هویج. من یه سئوال داشتم که ریختن نمک چه تاثیری داره؟ آخه منم با همین دستور میپختم تقریبا، جز نمک. ممنون

سمیه

سلام.خیلی ممنون از توضیحاتتون.ولی من درست کردم همه اش له شد میشه بگین چرا؟

لیلا

می پسندم خیلی راحت واسون بود ممنون

سارا

خیلی عالیه مرسی از شما، توضیحات کاملتون و حوصله ای که به خرج میدید حتما به زودی درستش می کنم [قلب]

کدی

الر اغریماسین