رولت خامه ای

موادلازم:

تخم مرغ :4 عدد

آرد :سه چهارم پیمانه

شکر:سه چهارم پیمانه

وانیل مایع :یک چهارم قاشق چایخوری اگه پودرداشتین نصفش بکنین

بگینک پودر:یک دوم قاشق چایخوری

 

همه موادروبه جزآردبریزین توی یه کاسه حتی بگینگ پودرروباهمزن باسرعت بالا 5 دقیقه بزنید وقتی که 5 دقیقه تموم شدمیبینیدکه حجم موادتون دوبرابرشده وحسابی سفیدشده

اون موقع موقعیه که بایدآردتون رواضافه کنین آردتون رواضافه کنین وخوب بزنین نگران نباشین اصلاپفش نمیخوابه

بعدفری که ازقبل باحرارت 200درجه روشن کردین بایدفرتون گرم گرم باشه روی سینی فر

کاغذروغنی میاندازیم وکمی روغنی میکنیم وموادرو میریزیم به مدت 8 دقیقه بزاریدطبقه وسط اگه کم بود1 الی 2 دقیقه هم اضافه کنین بعدکه پخت ازفردربیارین ولولش کنین وبذارین حسابی خنک بشه واون موقع میتونین بازش کنین بااحتیاط بازش کنین کهپوست روی رولت خراب نشه

بعدخامه روکه آماده کرده بودین وروش بمالین وصاف بکنین وحداقل 8 ساعت بذارین یخچال

 

هرچی تویخچال بیشتربمونه خوشمزه ترمیشهخوشمزه

 

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه