عیدغدیرمبارک

منم اومدم این عیدروتبریک بگم ویه دستورشیرینی خیلی راحت بزارم که بتونین همتون واسه فردادرستش کنین

سفیده تخم مرغ مال من که سه تابود

پودرقند یاهمون نثار  که بایددوبرابروزن سفیده باشه یعنی اگه سفیده 200 گرم باشه باید پودرقندتون هم 400 گرم باشه

وانیل شکری:1 قاشق چایخوری

کمی آبلیمو نوک قاشق

 

طرزتهیه:

سفیده رویاپودرقندووانیل وکمی آبلیمواینقدرباهم زن میزنیم که مثل خامه فرم گرفته بشه

بعدش میریزین توی قیف وبا فاصله های کوچک توی سینی میگذاریم واگه پودرپسته داشتین روش میپاشین ومیزارین توی فر150 درجه بعداز15 دقیقه میرین نگاهش میکنین اگه ازسینی کنده میشدکه پخته هستش اگه نه بزارین کمی هم بمونه داخل فر

راستی من کاغذ روغنی نداشتم ننداختم شمااگه توخونه داشتین بندازین

 

 

 

من کمی بهش رنگ خوراکی هم اضافه کردم

 

 

 

 

 

امیدوارم درستش کنین ولذتش روببرین

لطفاعکسهاتون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشهقلب