مواد لازم.
تخم مرغ 3 عدد
شکر 180 گرم
آرد سفید 75 گرم
آرد ذرت 75 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

اسانس لیمو چند قطره
آناناس حلقه ای 1 قوطی بزرگ (850 گرمی )
زلاتین 12 ورزق
لیمو 1 عدد
اب اناناس یا انبه 250 میلی لیتر
انبه نصف 1 عدد
خامه 600 گرم
ماست 300 گرم
کمپوت نارنگی یا هلو .اگر در دسترس بود 1 قوطی
............................
طرز تهیه
1.فر را روی درجه 180 بگذارید
2 کمپوت اناناس را توی ابکش ریخته تا اب اضافه اون بره(اب اناناس رو توی کرم لازم داریم )
3. کمپوت نارنگی یا هلو و یا گیلاس رو هم توی ابکش ریخته تا اب ان گرفته بشه
4.قالب کیک 26 سانتی را انتخاب کنید و فقط کف قالب را چرب کنید و کاغذ بندازید دور قالب چرب نشه
5 تخم مرغ ها +130 گرم از شکر +3 قاشق غذا خوری اب جوش و اسانس رو با همزن برقی بزنید تا کف کند و حجمش چند برابر شود...سپس مواد خشک (ارد سفید و ارد ذرت +بکینگ پودر ) را با هم مخلوط کنید و الک کنید و به مایع بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه و توی قالب ریخته و توی فر گرم شده به مدت 25 دقیقه بگذارید تا بپزد بعد از پخت بگذارید خنک بشه و از وسط ب دو نیم تقسیم کنید
6.توی ظرف نیم دایره ای رو با قلمو چرب کنید و توش را سلفون بندازید و اناناسهای اب گرفته رو طبق شکل توی ظرف کنار هم چیده .. و وطس اناناسهارو یک تکه نارنگی و یا 1 تکه از کمپوت گیلاس رو بگذارید ..یا بدون این کمپوتها میتونیم با کرم پر کنیم.
7.زلاتین رو توی اب سرد بگکذارید تا حل بشه
8. اب لیمو رو گرفته و و توی ظرفی ریخته به همرا 100 میل از اب اناناس و انبه رو روی حرارت بگذارید تا چند تا قل بخوره ..و از روی حرارت برداید و سریع میکس کنید و تا داغ هست زلاتین رو بهش اضافه کنید.و بگذارید کمی خنک بشه و بعد ماست رو به این مواد اضافه کنید
9 اگر خامه شما شل هست باید کمی بزنید تا سفت بشه ..اگر از خامه سفت استفاده میکنید (پگاه مثلا )احتیاج به زدن نداره .
10 شکر را به بیقیه اب اناناس اضافه کنید و با خامه و بقیه کمپوت نارنگی ها و کرم ماست و انبه مخلوط کنید
11. این کرم رو بگذاردی تا کمی خودوش بگیره ..مثل ماست بشه و بعد نیمیش رو روی اناناسها ریخته . قسمت رویی کیک رو روی کرم گذاشته و گکمی با دست فشار میدهی تا گود بشه و بعد بییقه کرم را ریخته و بعد تکه بعدی کیک رو میگذاریم کرم ..و روشو با نایلون پوشش میدهیم و توی یخچال به مدت حداقل 4 ساعت قرار میدهیم..
وبعد بر میگردونیم و دوروشو با خامه تزئین میکنیم..طعم خیلی خوبی داشت ..نرم و خوشمزه
شما میتونید از هر کرمی که دوست دارید استفاده کنید

 

 

 

 

 

 

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه