دوستهای خوبم این طرزتهیه کیک اسفنجی هستش که پایه تموم کیک های خامه ای هستش امیدوارم درستش کنین ولذتش روببرین

 

موادلازم:

 

تخم مرغ:6 عدد

آرد:225 گرم یا 2 پیمانه و1 ق س

شکر:220 گرم یا1 پیمانه و1 ق س

وانیل:کمی

بگینگ پودر:1 ونیم قاشق چایخوری

آب جوش: 2 قاشق سوپخوری

 

طررزتهیه:

فرراباحرارت 180 درجه گرم کنید قالب گرد25 سانتی روباکاغذروغنی بپوشانید

آردوبگینگ پودرراباهم الک میکنیم

وتخم مرغ هاراباهمزن برقی میزنیم تاسفیدوپوک شود

 

 

بعدش شکررابه تدریج اضافه میکنیم بعدازهرباراضافه کردن خوب هم میزنیم

 

 

 ودرنهایت آبجوش وآردالک شده رواضافه میکنیم به طوردورانی مخلوط میکنیم ودرون قالب ریخته به مدت 25 دقیقه درفرقرارمیدهیم

 

 

 

 

 

نوش جونتون

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه