من این کوفته روازمادرشوهرم یادگرفتم

 آقای همسری هم عاشق این کوفته هست هرموقع ازسال که ترخون سربرسه سعی میکنم این کوفته روبراش درست کنم

دوستهای خوبم این گزینه خوبی برای سحری محسوب میشه ومیتونه شماروتاساعاتی ازروز سیرنگهدارهاز خود راضی

 

 

 

 

 

موادلازم:

سبزی ( تره ا کیلوباشه بایدترخون 250 گرم باشه) یعنی یک به چهار

برنج کته:300 گرم

لپه پخته :300 گرم

تخم مرغ:4 عدد

زردچوبه ونمک وادویه غذا به مقدارلازم

 

طرزتهیه:

اول میاییم برنج رومیزاریم باکمی نمک بپزه مثل کته

 

 

بعدش که لپه رومیپزیم ومیریزیم توی دستگاه یک دو سه کامل خردمیکنیم

 

 

بعدش برنج ولپه روباهم قاطی میکنیم وسبزی خردشده روبهش اضافه میکنیم

نسبت سبزی به موادمثل شکل بایدباشه (یعنی کمی بیشترباشه ازلپه وبرنج)

 

 

 

بعدمیاییم تخم مرغها وادویه وزردچوبه ونمکش رواضافه میکنیم

 

 

بعدکامل بایدموادورزداده بشه که داخل هم بره

میشه این شکلی

 

 

بعدازموادبرمیداریم وتوی دست گردمی کنیم وتوی روغن سرخش میکنیم مثل شکل زیر

 

 

 

وقتی یه طرفش سرخ شدطرف دیگرش روهم سرخ میکنیم بایدزیادسرخ بشه

 

 

دراین حین که داره کوفته هاسرخ میشه سس کوفته روآماده میکنیم

 

میاییم پیازروخردمیکنیم وتوی روغن سرخ میکنیم

 

 

 

بعدش کمی که پیازها سرخ شدبه سسش نمک وزردچوبه وادویه میریزیم

 

 

وبعدش میاییم آب بهش اضافه میکنیم ومیزاریم بجوشه وقتی جوشید کوفته هاروداخلش میاندازیم ومیذاریم حدود 10 دقیقه بجوشه

 

 

 

آب کوفته روزیادنریزین که زیادآب نداشته باشه سسش غلیظ بشه

بعد10 دقیقه کوفته هاروازداخل سسش دربیارین وکوفته هاروجداوسسش روهم جداسروکنین

 

مامعمولا سسش روتیلیت میکنیم

 

نوش جانتون انشاالله خوشتون بیاد

 

 

ببخشین که تزیین نداره چون توخونه مااونقدرطرفدارداره که به تزیین نمیکشه

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه