این ژله ایده یکی ازدوستانم هستش ازش تشکرمیکنم

موادلازم:

برای دسر پایه :

شیر :سه لیوان

شکر :4/3لیوان

خامه :100 گرم

وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی

پودر ژلاتین : ۲۵گرم(۳ قاشق غذا خوری سر پر )

ژله انار:دوبسته

 

اول میاییم ژله انارروبایک لیوان آب گرم مخلوط میکنیم و روی کتری میذاریم تاکاملا شفاف بشه وبعدنصف لیوان آب سردبهش اضافه میکنیم ومیذاریم تاکاملاژله ببنده

بعدبرای دسرپایه:

ابتدا شیر وشکر راروی حرارت می گذاریم تا شکر کاملا حل بشه .بعد از روی حرارت برمی داریم وخامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر حالیکه مخلوط شیر وشکر نیم گرم هست (اگه شیر داغ باشه می بره )ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .

 

 

اول کمی ازدسرپایه روتوقالب میریزیم ومیگذاریم کاملا ببنده

 

میاییم ازوسطش خط میکشیم

 

 

وژله قلب که کاملابسته میاییم فالب میزنیم وداخل ژله جاسازی میکنیم

 

 

بعد دسرپایه روکه به غلظت سفیده تخم مرغ رسیده روروی ژله قلبی وبقیه دسررامیریزیم

 

 

بعدازآنکه کاملادسرخودش روگرفت درظرف موردنظربرمیگردونیم

 

 

بعدمیشه این مدلی که ازوسطش قلبی پیداست

 

 

 

 

نوش جان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه