بالاخره تونستم عکس بذارم

این پیراشکی روواسه دوستم نگارجون تقدیم میکنم که خیلی منتظرمونده

این پیراشکی خیلی راحته وازپختنش امیدوارم لذت ببرین


 

 

 

 

پیراشکی

 

برای خمیرپیراشکی:

آردسفید:سه ونیم پیمانه

آب ولرم(40 درجه)به حدیکه دست رونسوزاند:یک پیمانه

شکر:١ ق غ

وانیل : کمی

خمیرمایه فوری :یک قاشق غذاخوری

روغن مایع:یک چهارم پیمانه

 

 

برای کرم پیراشکی:

آردسفید:نصف پیمانه

شکر:یک پیمانه

آب :یک پیمانه

وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری

 

 

طرزتهیه:

تمام موادی که برای خمیرش داشتیم روتوی ظرف پیرکس باهم مخلوط میکنیم کاملا موادروورز میدیم تابه شکل خمیردربیایدالبته آردروکم کم اضافه میکنیم تازمانیکه خمیربه دست نچسبدممکن هست به آردبیشتری نیازداشته باشیم (بایدخمیربه نرمی لاله گوش بشه وازریختن آردزیادی پرهیز میکنیم )بعدروی اون رومیپوشانیم ودرجای گرم میذاریم

تاحجمش دوبرابربشه حدود یک ساعت

سپس باوردنه خمیرروبازمیکنیم به قطریک سانت وسپس باسرلیوان قالب دایره ای میزنیم آنهارادرسینی که آردپاشی کردیم می چینیم ویک دستمال نم تمیزروش میاندازیم ومیگذاریم حدودیک ساعت هم استراحت کنه توایم موقع دوباره خمیرپف میکنه

 

بعدکه یک ساعت گذشت دریک ماهی تابه به اندازه کافی روغن میریزیم لازم نیست روغن روی پیراشکیهاروبگیره وقتی روغن کامل داغ شد پیراشکی هارو درماهی تابه داغ میچینیم وبه اونادست نمیزنیم تاپف بکنه ویک طرفش سرخ بشه بعدطرف دیگرش روبرمیگردونیم تاسرخ بشه

 پیراشکیهارودرصافی میگذاریم تاروغن اضافی آن برودوقتی کمی خنک شدوقتی کمی خنک شدازکناراون شکافی ایجادمیکنیم وبه اندازه یک قاشق ازکرم داخل شکاف میگذاریم

 

طرزتهیه کرم پیراشکی:

تمام موادروداخل یک قابلمه میریزیم وکامل مخلوطمیکنیم تایه دست بشه بعدزیرشعله گازروروشن میکنیم وهم میزنیم تا اینکه کرم به حالت دلخواه برسه

(یکی دوقل که زدکافیه)میگذاریم سردبشه بعدتوی پیراشکیمون میگذاریم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه