موارد لازم:

  • به تعداد دلخواه قارچ درسته
  • سینه مرغ ریش شده
  • پنیر گودا رنده شده
  • جعفری خرد شده
  • سیب زمینی پخته شده و رنده کرده
  • فلفل دلمه رنگی خرد شده

طرزتهیه:


ساقه زیر قارچ رو در بیارین و توی مواد خرد کنین

. همه مواد رو با هم مخلوط کرده و پنیر رو لا بلاش بپاشین و داخل قارچ ها رو پر کنین . نمک و فلفل و آویشن بپاشین

. سپس کف سینی رو چرب کنین و قارچ ها رو توش بچینین و کمی پنیر هم رویه قارچ ها بدین

. فر رو از قبل داغ کنین . حرارت رو روی 200 سانتیگراد تنظیم و مدت 20 دقیقه ، تا زمانیکه پنیر ذوب و طلایی بشه بذارین توی فر بمونه .

نکات مربوط به تهیه دلمه قارچ

اگه دوست دارین از پودر خشک آویشن هم میتونین استفاده کنین . برای این غذا از کالباس و سوسیس خرد شده هم میشه به جای مرغ استفاده کرد و میتونین با سس دلخواه سرو کنین .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه