پای سیب

مواد لازم


کره:۲۰۰ گرم
پودر قند :۲۵۰ گرم
آرد : ۴۰۰گرم
ماست :۱۵۰ گرم
تخم مرغ :۴ عدد
بکینگ پودر :۱ ق مربا خوری سر صاف
وانیل: ۱/۴ ق چایخوری
سیب ورقه شده
دارچین و پودر قند به میزان لازم


طرز تهیه:
سیبها را ورقه می‌کنیم یا با چاقو یا با رنده، با ۱ ق چایخوری دارچین و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پودر قند مزه دار می‌کنیم و میذاریمش کنار
.کره را با پودر قند با همزن می‌زنیم تا پوک شود.دانه دانه تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم همراه وانیل و خوب هم می‌زنیم.
بعد ماست را اضافه می‌کنیم زیاد هم نمی‌زنیم با دور کم همینکه مخلوط بشه کافیه.کمی‌ از ماست رو نگاه میداریم.آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده ایم کم کم به مایع اضافه می‌کنیم در اخر بقیه ماست هم میریزیم.اگر قاشق زدیم سفت بود کمی‌ ماست اضافه می‌کنیم اگر خیلی‌ شل شد آرد لازم داره. مایه باید با ناز بریزد. قالبهای کوچک پای سیب را چرب می‌کنیم یا کاغذ میندازیم ۱ قاشق از مایه کیک درون آن میریزیم بعد سیب ورقه شده با دارچین روش میذاریم و بعد با ۱ قاشق دیگر از مایه کیک روی آن را پر می‌کنیم. فر را از قبل گرم می‌کنیم درجه حرارت ۱۸۵ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه تا وقتی‌ که روش طلایی بشه... بازم به دمای فرتون بستگی داره.
بعد از خنک شدن با پودر قند تزیین می‌کنیم.
تقریبا حدود ۲۸ تا ۳۰ تا پای سیب میده .اگر قالبها رو پر تر کنیم که قشنگ تر هم می‌شه از این مقدار به نسبت کمتر می‌شه.
من بانصف مواددرست کردم حدود20 تاپای سیب کوچولوداد
لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه