خورش خلال بادام
(این یه غذای کرمانشاهی‌ئه برای مجالس رسمی و مهمونی‌های رودربایستی‌دار! )

مواد لازم:

گوشت گوساله ریز خرد شده (تقریباً مکعب‌های دوسانتی) نیم کیلو
پیاز متوسط ریز رنده شده یک عدد
خلال بادام بونداده هفتاد گرم (حدوداً یک استکان کوچیک- ترجیحاً از فروشگاه‌های قنادی بگیرین که مونده نباشه)
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
لیمو عمانی چهار عدد
روغن به میزان کافی!
هل آسیاب شده نوک قاشق چایخوری (اگه عطرشو دوست دارید می‌تونید بیشتر هم بریزید)
زعفران آب کرده یک قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق مرباخوری
دارچین آسیاب شده نوک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
زرشک یک و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
اول پیازها رو توی روغن تفت می‌دین تا طلایی بشه بعد زردچوبه، دارچین، هل و نصف زعفران رو اضافه کنین و بعد گوشت‌ها رو و به هم بزنین تا آب گوشت کشیده بشه. بعد رب گوجه رو بریزین و هم بزنین و یکی دو لیوان آب بریزین و بزارین بپزه.
خلال بادام‌ها رو بشورین و چند دقیقه خیس کنین بعد با بقیه زعفران توی یه ماهیتابه یه‌ذره تفت بدین اینقدر که خورد نشه و فقط رنگ زعفران و روغن باهاش مخلوط بشه، فکر کنم یک دقیقه کافی باشه. اون وقت این بادام‌ها رو با لیمو عمانی که سوراخ کردین به گوشت در حال پختن اضافه کنین و زیرشو کم کنین تا بادام و گوشت با هم بپزن و خورش حسابی روغن بندازه. وقتی آماده شد نباید خیلی آبدار باشه و آبش باید غلیظ بشه مثل خورش بادمجون مثلاً.
ده دقیقه قبل از سرو، زرشک‌ها رو که کمی خیس کردین و یه ذره تفت دادین به خورش اضافه کنین.
این غذا وقتی آماده شد خیلی چرب و چیل به نظر میاد اما بیشتر روغن مال بادا‌م‌هاست و اینجوری که می‌گن ضرر نداره. چون اندازه‌ی گوشت‌ها هم کوچیکه خیلی سریع آماده می‌شه، فقط باید بذارین حسابی جابیفته.
نوش جون خودتون و عزیزانتون باشه.

میخواهین خلال بادوم ها خوب بپزه ازاول وقتی که گوشت رومیخواهین بذارین خلال بادوم هاروهم اضافه کنید

این خورش خیلی خوشمزه هستش من وآقای همسری عاشقشیمچشمک 

 

 

 

لطفا عکسها تون روبرام بفرستین تادروبلاگ بانام خودتون نمایش داده بشه